Páginas

martes, 10 de junio de 2014

Mes de la ploma combativa

Davant la celebració el 28 de Juny del dia de l’orgull de lesbianes, gais, bisexuals trans e intersexuals des de l’Àrea d’Expressió Afectiu-Sexual d’Esquerra Unida del Pais Valencià hem volgut fer del mes un Juny un mes de ploma combativa i reivindicativa que ens prepare cap a la manifestació del 28J de forma activa i prenent consciència de tot l’aconseguit fins al moment i tornant als carrers per seguir lluitant contra la LGTBIfòbia que ataca les nostres vides.

L'orgull és memòria, record de tots i totes les i els  companyes y companys que van sofrir violència i fins i tot la mort per tenir una orientació sexual o identitat de gènere no normativa; i present, un present de lluita perquè queden molts drets i llibertats per aconseguir fins a acabar amb aquest sistema heteropatriarcal que ens oprimeix i ens vol manar de nou a l'armari, submisses i callades.  Però nosaltres diem PROU, cridem ben alt que resistirem en aquesta lluita, no podran amb nosaltres. 
L'orgull és més que una data, és més que un dia. És orgull de viure la nostra vida com nosaltres decidim, orgull de transgredir la norma. 

Des de Aleas, aquest any hem programat diversos actes per poder debatre entre totes sobre diverses realitats del moviment LGTBI 





Els actes es tindràn tres eixos fonamentals: llibertat de decidir sobre la nostra pròpia vida i el nostre cos, memòria i record, i drets 



El dia 13 de Juny a les 19 hores tindrà lloc una l’assemblea oberta al bar Ca Revolta en la qual es discutirà al voltant de totes aquelles llibertats que el moviment LGTBI té a dia de hui a la nostra vida diària i per totes les llibertats que ens queden per conseguir. 

El dia 20 de Juny a les 18 hores a la seu del Partit Comunista del País Valencià (PCPV), C/Taula de Canvis 8, 1ºA 46001, València, s’expondrà el documental "Testimonis d'un temps maleït" de Javier Larrauri sobre la repressió del col•lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGBTI) durant la dictadura franquista. Després hi haurà un col•loqui. 


El dia 27 de Juny a les 19 hores, a la Plaça de la Verge de València, hi haurà una assemblea oberta al voltant de tots els drets conquerits fins ara per part del moviment LGTBI i per tots els que ens queden per conseguir. 

A més a més, el 28 de Juny tindrà lloc la manifestació de l’orgull LGTBI que començarà a les 19:30 hores al Parterre. T’ho vas a perdre? 


T’esperem :)











No hay comentarios:

Publicar un comentario